تاریخ: مرداد 1, 1402 دیدگاه: بدون دیدگاه

هندزفری بلوتوثی در زندگی روزمره

مزایا و معایب استفاده روزمره از هندزفری بلوتوثی

هندزفری های بلوتوثی و استفاده از آن در زندگی روزمره، دارای اهمیت بسیاری است. آن ها را می توان به عنوان دستگاه های صوتی برشمرد که با کمک فناوری بلوتوث به سایر دستگاه هایی همچون تبلت، گوشی هوشمند و غیره متصل می شوند. همانطور که می دانید، استفاده از این هندزفری ها، بسیار شایع شده است و می توانیم آن ها را به عنوان یک جایگزین برای هندزفری های سیمی بدانیم. در کنار همه این موارد باید مزایا و معایب هندزفری بلوتوثی را نیز بدانیم که در خریدی بهتر بتوانید از این اطلاعات استفاده کنید.

هندزفری های بلوتوثی و استفاده از آن در زندگی روزمره

در صورت تمایل به استفاده از هندزفری های بلوتوثی در زندگی روزمره، مزایای بسیاری شامل حال کاربر می شود که از آن جمله می توانیم به موارد ذیل اشاره ای داشته باشیم:

عدم نیاز به کابل جهت برقراری اتصال

یکی از بزرگترین مزیت های هندزفری های بلوتوثی، آن است که جهت اتصال به دستگاه های متفاوت، به کابل نیازی ندارند. بنابراین می توانید بدون هیچ محدودیتی در حرکات خود، موسیقی مورد علاقه خود را گوش داده و یا نسبت به برقراری تماسی که به آن تمایل دارید، اقدام نمایید.

آزادی کامل در حرکات

این ویژگی به شما اجازه خواهد داد تا در زمان ورزش و یا هر حرکت دیگری، راحت باشید و موسیقی و یا تماس تلفنی خود را قطع نکنید.

کیفیت بالای صدا

اکثر هندزفری بلوتوثی هایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، از کیفیت صدای فوق العاده خوبی برخوردارند. با توجه به پیشرفت بالایی که در فناوری شاهد آن بوده ایم، هدفون بی سیم قادر است که صدایی باکیفیت و بدون نویز را به راحتی، مورد انتقال قرار دهند.

قابلیت اتصال به چندین دستگاه

معمولا هندزفری های امروزی، این قابلیت را دارا هستند تا بتوانند به چندین دستگاه متصل شوند. بنابراین می توانید در صورت لزوم، به راحتی میان چندین دستگاه، جابجا شوید بدون این که حتی به قطع و وصل آن نیازی داشته باشید.
البته در کنار مزایایی که هندزفری های بلوتوثی برای کاربران خویش به همراه دارند، باید بدانید که یک سری محدودیت ها و نقاط ضعفی هم وجود دارند که باید برای شما بازگو کنیم تا بر اساس هم مزایا هم معایب، نسبت به خرید هندزفری مورد نظر اقدام نمایید.

محدودیت و نقاط ضعف هندزفری های بلوتوثی

در حالت کلی، استفاده از هندزفری بلوتوثی می تواند مزایا و همینطور محدودیت هایی را برای شما به همراه داشته باشد که برخی از آن ها عبارتند از:

کیفیت صدا

گاهی اوقات، ممکن است کیفیت صدا در هندزفری های بلوتوثی کمتر از هندزفری های سیمی باشد که می تواند به دلیل فشرده سازی صدا در فرایند انتقال بی سیم صورت گرفته است. همچنین نوع برند تولیدکننده و قطعاتی که در تولید آن ها رفته است هم در این مورد تاثیر زیادی دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.

تاخیر در صدا

یکی از مشکلات رایجی که در هندزفری های بلوتوثی مشاهده می شود، تاخیر در صدای آن است. این تاخیری که از آن صحبت می کنیم، گاها در شرایط گوناگونی همچون بازی کردن و یا تماشای فیلم، ممکن است شما را با ناراحتی روبرو کند زیرا در اکثر این نوع از هندزفری ها، صدا با کمی تاخیر از دستگاه انتقال پیدا می کند.

محدودیت برد

معمولا میزان برد هر هندزفری بلوتوثی را بر اساس نسخه بلوتوث آن ها تعیین می کنند. هرچه این نسخه به روزتر باشد، برد بیشتری خواهید داشت. البته که نهایت برد بیان شده بدون هرگونه مانع، حدود 10 متر برآورد شده است. اگر فرد از این برد 10 متری فراتر برود، با قطعی و یا کاهش کیفیت صدا روبرو خواهد شد.

مصرف باتری

هندزفری های بلوتوثی با باتری کار می کنند. بنابراین به شارژ نمودن مکرر نیاز دارید و لازم است حتی کاهش عمر باتری را هم در نظر داشته باشید. باید همیشه کیس شارژ آن در دسترس شما باشد تا بتوانید در هنگام اتمام باتری، از آن استفاده کنید و هندزفری بی سیم را مجددا شارژ نمایید.

تداخل سیگنالی

در محیط های شلوغ و یا مکان های عمومی، ممکن است با تداخل سیگنال بلوتوث روبرو شوید که عاملی در قطع اتصال و یا حتی پایین آمدن کیفیت صدا می شود.

سازگاری سیستم عامل

هر هندزفری را نمی توان با تمامی سیستم عامل ها سازگار نمود. ممکن است با برخی از دستگاه ها، سازگاری نداشته و یا به نصب نرم افزاری خاص نیاز داشته باشند. قبل از این که خرید خود را قطعی کنید، بهتر است ابتدا نوع سازگاری آن را با دستگاهی که در اختیار دارید، بررسی نمایید.

قابلیت کنترل محدود

برخی از هندزفری های بلوتوثی، قابلیت کنترل لمسی دارند که هر دستوری را می توان به آن ها ارائه داد. برخی دیگر قابلیت کنترل صوتی دارند که وجود دستیار صوتی در آن ها بسیار خوب است و بدون نیاز به دست و یا لمس هندزفری، این کار انجام خواهد شد. اما بعضی از هندزفری ها هستند که روی آن ها دکمه جهت قطع و وصل تماس و آهنگ مشاهده می شود که این موارد، کنترل محدودتری دارند.

کارایی، مزایا و معایب هندزفری بلوتوثی در زندگی روزمره

انواع هندزفری بلوتوثی در زندگی روزمره ما نقش ویژه ای را ایفا می کنند. کاربردهای فوق العاده مهمی برای ما دارند که در زیر به آن ها اشاره ای خواهیم داشت:

1. گوش دادن به موسیقی

بدون این که نیازی به اتصال سیم میان هندزفری بدون سیم و تلفن همراه شما وجود داشته باشد، می توانید به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید. بنابراین هم در حین ورزش نمودن، هم به صورت روزمره و در سفر هم می توانید از موسیقی خود لذت ببرید.

2. برقراری مکالمه تلفنی

بدون این که به نگه داشتن گوشی نیاز داشته باشید، می توانید تماس تلفنی برقرار کنید. بنابراین در حین مکالمه، دستان شما آزاد خواهد بود و می توانید سایر فعالیت روزانه خود را انجام دهید.

3. استفاده از آن ها در محیط های شلوغ

یکی دیگر از ویژگی های اصلی هندزفری های بلوتوثی، قابلیت استفاده آن ها در محیط های شلوغی است که به راحتی نمی توان صدای فردی پشت تلفن را شنید. این هندزفری ها معمولا قابلیت نویزکنسلینگ دارند و می توانند صدای محیط را برای شما از بین ببرند.

4. کنترل صوتی و وجود دستیار صوتی

وجود دستیار صوتی در این هندزفری ها موجب می شود تا بتوانید به راحتی نسبت به کنترل هدفون بلوتوثی اقدام نمایید. به این ترتیب در زمان هایی که امکان استفاده از دستان خود را ندارید، می توانید از این ویژگی بهره ببرید و از آن نهایت استفاده را داشته باشید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای