چگونه از پاوربانک مراقبت کنیم ؟
یکی از معایب گوشی تلفن همراه که هنوز برطرف نشده است، نیاز به تغذیه و شارژ شدن می باشد. وقتی باتری گوشی خالی می شود، به یک آن اتصال شما به دنیای پیرامون و فناوری قطع خواهد شد. تولید کنندگان در نسخه های جدید گوشی موبایل سعی می کنند از باتری های مقاوم تر و بهتری استفاده کنند که ساعات بیشتری فعال باشد. اما هم چنان پس از گذشت ساعاتی مشخص باتری خالی می شود. یک راهکار فوق العاده برای جلوگیری از تخلیه ی الکتریکی، استفاده از پاوربانک می باشد.
اما پاوربانک نیز برای مدت معینی شارژ را در خود نگه می دارد و مانند باتری گوشی نیاز به تغذیه ی الکتریکی خواهد داشت. عوامل متععدی بر کیفیت و کارایی پاور بانک اثر گذار می باشند. با رعایت نکات مختلفی می توان از پاوربانک محافظت کرد و عمر مفید آن را افزایش داد. در این مقاله با ما همراه شوید تا ترفندی هایی در جهت نحوه ی مراقبت از پاوربانک، را بیان کنیم.
پاوربانک چیست؟
پاور بانک از دو کلمه ی نیرو و بانک تشکیل شده است. بانک انرژی در مواقعی که گوشی تلف همراه شارژ خود را از دست داده است، به کمک دستگاه آمده و مانع از خاموشی دستگاه می شود. درون پاوربانک چندین باتری با ولتاژ بالا درج شده است و انرژی برق را در خود ذخیره می کنند. در زمانی که امکان اتصال دستگاه به پریز برق وجود ندارد و هم چنین دستگاه باتری خود را از دست داده است، پاور بانک به واسطه ی کابل USB به گوشی متصل شده و عملیات انتقال شارژ انجام خواهد شد.
چگونه پاوربانک خراب می شود؟
برای رسیدن به پاسخ این سوال که چگونه از پاوربانک مراقبت کنیم ؟ ابتدا دلایلی که به واسطه ی آن پاور بانک دچار آسیب خواهد شد را بررسی می کنیم. پاور بانک نیز مانند تمام لوازم الکترونیکی نیاز به مراقبت دارد، چرا که نگهداری اشتباه آسیب های جدی را به دستگاه وارد خواهد کرد.
- استفاده از شارژر نا مناسب: زمانی که ولتاژ و آمپر شارژر مناسب پاوربانک نباشد، پس از گذشت مدت کوتاهی علاوه بر شارژ نشدن، عملکرد آن نیز دچار مشکل خواهد شد.
- آسیب دیدن: پرت شدن، اصابت با شی سنگین، ضربه خوردن و افتادن پاوربانک باعث می شود تا شوک به دستگاه وارد شود. عوارض این آسیب ها به توقف عملکرد و کارایی منجر خواهد شد.
- مجاورت با آب: آب دشمن لوازم الکترونیکی است. حتی رسوب ناشی از آب نیز باعث خراب شدن دستگاه می شود.
- نوسانات برق: برقی که پاوربانگ به واسطه ی کابل شارژ به آن متصل می شود، اگر دارای نوسان و یا افت و خیز باشد، پاوربانک را می سوزاند.
- افزایش دما زیاد: دما دستگاه اگر تا حد زیادی بالا برود، قطعات درونی آن می سوزد و امکان دارد سبب اتصالی برق در محیط خانه نیز بشود.
- استفاده مداوم: هر دستگاهی پس از چندین ساعت استفاده نیاز به استراحت و خاموشی دارد. اگر بدون توقف از پاور بانک استفاده شود، ممکن است در عملکرد آن اخلال ایجاد شده و به خوبی کار نکند.
نحوه ی مراقبت از پاوربانک
برای محافظت از پاوربانک و هم چنین جلوگیری از تخریب آن، لازم است تا دستگاه در شرایط خاصی نگهداری کنید. بهتر است در پایان استفاده از پاور بانک آن را در کیف و کاور مخصوص قرار بدهید. پس از استفاده به مدت 30 الی 60 دقیقه پاوربانک را خاموش کنید تا دمای ناشی از فعالیت خود را از دست بدهد. ترانز برق نشان دهنده ی سلامت ولتاژ می باشد، برای شارژ کردن پاور بانک می توانید از تراز استفاده کنید. هرگز، تاکیید می کنم که از شارژر دستگاه های دیگر برای پاوربانک استفاده نکنید. می توانید برای افزایش عمر پاوربانک با استفاده از سشوار و پنبه، غبار های موجود در شیار های آن را از بین ببرید. در صورت مرطوب شدن دستگاه فورا آن را با سشوار خشک کرده و برای چند ساعت، آن را در میان برنج قرار دهید.
کلام آخر
پاور بانک یکی از لوازم جانبی های گوشی تلفن همراه و یک دستگاه الکترونیکی مب اشد. مراقبت از پاوربانک باعث می شود تا در زمان طولانی تری پاوربانک سالمی داشته باشید. هم چنین آسیب های ناشی از استفاده ی پاوربانک معیوب به دستگاه وارد نخواهد شد. نحوه ی مراقبت از پاوربانک را در این مقاله بیان کردیم، امیدواریم برایتان سودمند باشد.