پاوربانک خوب چه ویژگی هایی دارد ؟
ترس از بودن بدون تلفن همراه !
این ترسی است شاید همه ما آن را تجربه کرده باشیم حتی برای یک بار. ترس از اینکه یک روز را بدون تلفن همراه بگذرانید و همه کارهایی که روزانه با آن انجام می دادید به تعویق بیافتد، یا نتوانید به موقع خود را به جلسه ای که داشتید برسانید، یا اینکه حتی مسیر خود را کیلومترها اشتباه طی کنید
وقتی شارژموبایل شما تمام می شود فرقی با وقتی که آن را به همران ندارید نمی کند. در این مقاله می خواهیم ویژگی های یک پاوربانک خوب را با شما در میان بگذاریم تا همیشه در طول روز موبایلتان روشن بماند و نگران تمام شدن شارژ آن نباشید.
آیا پاور بانک به جز موبایل لوازم دیگر را هم شارژ می کند ؟
پاوربانک ها میتوانند تقریباً هر چیزی را شارژ کنند، از موبایل و تبلت شما گرفته تا لپتاپ و کنسولهای بازی قابل حمل. با این حال در درجه اول از این دستگاه دوست داشتنی برای شارژ کردن موبایل استفاده می شود.
هنگام خرید پاوربانک به چه مواردی باید توجه کنیم ؟
سایز، شکل، رنگ و ظرفیت مهمترین مواردی هستند که هنگام خرید پاوربانک اصل باید به آن توجه کرد.
پاوربانک با چه ظرفیتی برای من مناسب است ؟
ظرفیت، که به صورت میلی آمپر ساعت (mAh) نشان داده میشود، نشاندهنده تقریبی قدرت شارژدهی است که هر چه این عدد بیشتر باشد، بیشتر می توان از پاور استفاده کرد. سعی کنید پاوربانکی پیدا کنید که بتواند حداقل دو بار قبل از نیاز به شارژ مجدد، گوشی هوشمند شما را به طور کامل شارژ کند.
ظرفیت پاوربانک ها می توانند از 3000 میلی آمپر ساعت تا بیش از 20000 میلی آمپر ساعت متغیر باشند، و اکثر تلفن های هوشمند جدید دارای باتری هستند که حداقل 3000 میلی آمپر ساعت است، یک پاوربانک 10000 میلی آمپری باید بتواند گوشی هوشمند را تا سه بار و یک پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعتی بیش از 6 بار شارژ کند.
اندازه و وزن
اندازه و وزن به طور کلی با ظرفیت پاوربانک افزایش می یابد یا کاهش پیدا می کند. برای مثال یک پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعتی ممکن است گزینه ای مفید به نظر برسد، اما می تواند دردسری جدید برای شما اینجا کند که چطور آن را حمل کنید!
اگر به دنبال شارژ نگه داشتن گوشی خود در یک مهمانی خانوادگی، پیک نیک یا در طول شب هستید، یک مدل جیبی با حداقل 6000 تا 10000 میلی آمپر ساعت می تواند گزینه ای مناسب برای شما باشد. اما اگر موقعیتهای دیگر، مانند طبیعت گردی که شما را برای چند روز از خانه دور میکنند، ممکن است به مدلهای بزرگتری نیاز داشته باشند.
شکل و ظاهر
اگر قصد دارید پاوربانک را در کیف یا خودرو خود حمل کنید، این مسئله چندان مهم نیست. با این حال، اشکال عجیب و غریب و طرح های حجیم ممکن است شما را ناراحت کند. سعی کنید دستگاهی را پیدا کنید که اندازه و شکل آن شبیه به یک گوشی هوشمند باشد.
انواع اتصال به پاوربانک
USB-A: پورت مستطیلی شکل که معمولا در همه لپ تاپ ها، تلویزیون ها، هارد دیسک ها و دستگاه های دیگر پیدا می شود.
Micro/mini-USB: این نوع اتصال که معمولا در گوشی های هوشمند استفاده می شود.
USB-C: نسخه جدید و فشرده USB-A که قابلیت چرخش را نیز دارد، بنابراین لازم نیست نگران قرار دادن آن به روش صحیح باشید. به دلیل اندازه و تطبیق پذیری آن، در میان تولیدکنندگان گوشی های هوشمند محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
Wireless: تعداد کمی از مدل ها به شما امکان شارژ بی سیم را می دهد که با قرار دادن گوشی هوشمند خود روی پاور بانک گوشی موبایل شما شارژ شود. برای این کار، گوشی شما باید از شارژ بی سیم نیز پشتیبانی کند.
البته نا گفته نماند که همه ما دوست داریم گوشی یا هر دستگاهی که به شارژ میزنیم خیلی سریع شارژ شود و ما بتوانیم به راحتی از آن استفاده کنیم.
به همین دلیل تکنولوژی Fast Charge (شارژ سریع) به وجود آمد.
برای استفاده از این تکنولوژی شما نیاز به سه چیز دارید:
- پاور بانک فست شارژ
- کابل و شارژر مناسب شارژ سریع
- موبایلی که شارژ سریع را پشتیبانی کند
قبل از خرید پاور بانک fast charge حتما دقت کنید که موبایل شما از شارژ سریع پشتیبانی می کند یا خیر.
می توانید مشخصات گوشی خود را در سایت شرکت سازنده مشاهده بفرمایید.
چقدر طول می کشد تا پاوربانک گوشی را شارژ کند؟
اکثر مدل های استاندارد معمولا یک گوشی با ظرفیت باتری 3000 میلی آمپر ساعتی را در حدود 90 دقیقه کاملا شارژ می کند.