روش های شارژ موبایل
شارژ موبایل یک موضوع بسیار با اهمیت در گوشی های تلفن همراه می باشد. اگر عملیات افزایش نیرو به درستی انجام نشود، به شدت دستگاه با آسیب مواجه می شود. شارژ موبایل مستقیما بر روی باتری تاثیر می گذارد و در صورت بروز مشکل در این عملیات، باتری خراب خواهد شد. به همین دلیل باید از روش های شارژ موبایل آگاهی کامل داشته باشید. در این مقاله روش های شارژ موبایل را مورد ارزیابی قرار می دهیم، افتخار همراهی تان برایمان بسیار ارزشمند است.
تعریف شارژ موبایل
از روزی که دستگاه های تلفن همراه اختراع شده اند، با واژه ی شارژ موبایل آشنا شده ایم. این فرآیند به واسطه ی کابل شارژر که از یک سو به پریز برق و از سوی دیگر به سوکت گوشی متصل می شود، صورت می گیرد. شارژ کردن موبایل به راحتی انجام می شود، اما اگر دقت کافی در این امر نداشته باشید، با دست خودتان گوشی را راهی بیمارستات گوشی ها یعنی تعمیراتی خواهید کرد. زمانی که عملیات شارژ موبایل به پایان رسد، یک آیکن در گوشه ی صفحه وجود دارد که درصد شارژ را نشان می دهد. تا زمانی که عدد کنار آیکن به 100 درصد نرسیده باشد، باتری تماما شارژ نشده است.
نکات مفید برای شارژ موبایل
برای موفقیت در شارژ موبایل باید یک سری نکات را بکار ببرید تا با کمترین زمان حداقل شارژ انجام شود.
- هرگز در هنگام شارژ با گوشی کار نکنید. فعالیت در حین شارز مخصوصا روشن بودن DATA باعث شده تا با افت درصد شارژ مواجه شوید.
- از تمامی صفحات فعال خارج شوید. در صورتی که یک برنامه باز باشد، علاوه بر اشغال حافظه باعث کندی شارژ خواهد شد.
- نور گوشی را به حداقل برسانید، حتی می توانید از حالت شب نیز کمک بگیرید. نور زیاد صفحه علاوه بر گرم نگه اشتن صفحه نمایش، شارژ زیادی را مصرف خواهد کرد.
- مکان، بلوتوث، وای فای، هات اسپات و سایر آیتم ها در نوار اعلان بایستی خاموش باشند.
- اجازه ندهید تا در صد باتری از 25 درصد پایین تر بیاید. زمانی که درصد شارژ به 25 می رسد، موبایل را شارژ کنید. هم چنین نباید درصد شارژ از 85 درصد بالا تر برود. این مراقبت ها سلامت باتری را حفظ خواهد کرد.
- از شارژر مناسب با دستگاه استفاده کنید، ولتاژ و آمپر شارژر نباید تغییر پیدا کنید.
- بهتر است از فست شارژر یا سریع شارژ استفاده نشود. چرا که عمر باتری را کاهش می دهد.
نحوه ی شارژ کردن موبایل
متداول ترین روش برای شارژ موبایل استفاده از پریز برق استاندارد و شارژر می باشد. اما استفاده از شارژر فندکی و پاوربانک نیز سبب شده تا دستگاه به صورت عادی شارژ شود. اگر دستگاه به سیستم های کامپوتری و لپ تاپ نیز متصل شود، می تواند شارژ شود. اما سرعت شارژ در این روش ها بسیار کند تر می باشد. زمانی که اختلاف پتانسیل در یک مکان ایجاد شود، می تواند انتقال شارژ را انجام دهد. استفاده از فضای اسیدی و بازی اختلاف پتانسیل را در یک شی ایجاد می کند. اما لازم به ذکر است که چنین محیط هایی با وجود آن که ولتاژ ناچیزی دارند، اما برای شارژ کردن گوشی اصلا مناسب نیستند. بهتر است روش های معمولی را مد نظر داشته باشید و به سراغ چنین روش هایی نروید.
شارژر استاندارد و هم چنین ولتاژ ورودی نباید از فرم استاندارد خود خارج شوند. در بعضی از گوشی ها اگر حین شارژ نوسان برق رخ بدهد، دستگاه فورا هشداری در این خصوص می دهد. اما ممکن است چنین اعلانی توجه شما را جلب نکند، در خوش بینانه ترین شرایط، دستگاه با اختلال های زیادی فعالیت خود را ادامه می دهد. احتمال سوختن باتری و هم چنین قطعات اصلی دستگاه مانند مودم و مادر برد وجود دارد. به همین دلیل حتما این دو عامل باید پیش از شارژ مورد بررسی قرار بگیرند. شارژ وایرلس نیز امروزه رواج پیدا کرده است، اما محدودیت های زیادی دارد و برای گوشی های معمولی قابل استفاده نیست.
کلام پایانی
روش های شارژ موبایل متعدد می باشند، اما بهتر است همیشه آسان ترین راه یعنی استفاده از کابل و پریز برق را استفاده کنید. برای عملکرد بهتر شارژ موبایل می توانید نکات مذکور را مد نظر داشته باشید تا دستگاه با کوتاه ترین زمان ، حداکثر شارژ را دریافت کند. شارژ موبایل به منزله ی تغذیه برای موجودات زنده می باشد، اگر شارژ به درستی انجام نشود، این رباط های کوچک دچار سوئ هاضمه خواهند شد.