راه های تشخیص پاور بانک اصل از تقلبی
در این مطلب راه های تشخیص پاور بانک اصل از تقلبی را بیان می کنیم تا تفاوت بین پاور بانک تقلبی و اصلی را بدانید. اگر بگوییم پاور بانک به اندازه تلفنی که از آن استفاده می کنید مهم است، دست کم گرفته می شود، اما حقیقت این است که برخی افراد بدون آن نمی توانند کار کنند. اگرچه استفاده از پاور بانک به تدریج کاهش یافته است، زیرا شرکتهای تلفن همراه اکنون تلفنهایی با باتری بزرگتر و بادوامتر تولید میکنند که میتواند برای تمام روز دوام بیاورد.
اما این این یک واقعیت انکار ناپذیر است که هنوز افراد زیادی از آن استفاده می کنند ، از لوازم جانبی پر طرفدار گوشی همراه است. بنابراین برای کسانی که می خواهند یک پاور بانک جدید تهیه کنند، یک مطلب آماده کرده ایم تا پاور بانک اصلی را راحت تر خریداری کنند .
سوال اصلی در حین خرید پاور بانک این است که پاور بانک تقلبی است یا اصلی؟ آیا از نظر ظاهری به زیبایی اهمیت می دهید؟ هدف شما از رفتن به بازار برای خرید پاوربانک چیست؟ آیا می دانید که پاور بانک تقلبی می تواند با آسیب رساندن به گوشی یا باتری گوشی شما را به خطر بیندازد و یا حتی آتش بگیرد و در این راه گوشی، تبلت، یا هر وسیله دیجیتال دیگر شما را از بین ببرد یا حتی سلامتی شما را به خطر بیندازد؟ پس باید در انتخاب نسخه اصلی پاور بانک بسیار دقت کنید.
پاور بانک چیست و چگونه کار می کند؟
پاور بانک به عنوان ذخیره انرژی عمل می کند. می توانید آن را در یک پریز شارژ کنید و سپس آن را با خود ببرید تا دستگاه های خود را با این باتری پرتابل شارژ کنید. اساساً یک پاور بانک صرفاً یک شارژر با باتری است.
میتوانید از این دستگاه برای شارژ همه دستگاههایی که میتوانید از طریق کابل USB وصل کنید استفاده کنید. بنابراین عمدتا لپ تاپ ها، تبلت ها و تلفن های همراه را با آن شارژ کنید. پاور بانک ها در اندازه های مختلف و با ظرفیت های مختلف عرضه می شوند.
حتی اگر پاوربانک در نسخه های مختلف موجود باشد، اساساً از اجزای یکسانی تشکیل شده است. این یک محفظه با ورودی شارژ و یک یا چند خروجی (USB، Micro-USB …) و یک باتری لیتیوم یون یا یک باتری لیتیوم پلیمری است.
راه های تشخیص پاور بانک تقلبی:
در زیر راه هایی برای شناسایی پاور بانک تقلبی آمده است:
- نام تجاری ندارد: برخی از پاوربانک های موجود در بازار نام تجاری ندارند، در عوض آنچه روی آنها نوشته شده فقط “پاور بانک” است. سراغ آنها نروید! مارک های زیادی وجود دارد که می توانید آنها را بررسی کنید. به عنوان مثال مواردی از Xiaomi، Anker، Jackberry، iMuto، iceworks، MaxOak، Qi-infinity و غیره هستند.
- رتبهبندی اغراقآمیز: بسیاری از پاوربانکهایی که ظرفیت بالاتر از 30000 میلیآمپر ساعت دارند، معمولا تقلبی هستند، به جز پاوربانکهای برندهای معروف که دارای رتبه بندی بالا هستند.
- وزن سبک: اکثر پاور بانک های تقلبی وزن بسیار کمی دارند. شما یک پاوربانک با ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت خواهید دید که وزن بسیار سبک و حتی فانتزی دارد و به راحتی در جیب ها قرار می گیرد. یک پاور بانک 50000 میلی آمپر ساعت اصلی باید به اندازه کافی سنگین و حجیم باشد.
- پاور بانک تقلبی بسیار ارزان است: اکثر پاوربانک های تقلبی بسیار ارزان هستند، در واقع قیمت آنها برای واقعی بودن بیش از حد خوب است. فروشنده ای را خواهید دید که به شما فشار می آورد تا پاوربانک 30000 میلی آمپر ساعتی را با قیمت پایینی بخرید.
راه های تشخیص پاور بانک اصلی:
- پاور بانک اصلی با نام تجاری عرضه می شود.
- ظرفیت بالای اغراق آمیز مانند 40000 میلی آمپر ساعت، 50000 میلی آمپر ساعت، 100000 میلی آمپر ساعت و غیره ندارد.
- پاوربانک های اصلی سنگین تر هستند.
- معمولاً ماهیتی ناهموار و حجیم دارند.
- پاور بانک اصلی شارژ می شود (بسته به ظرفیت ، هرچه ظرفیت بیشتر باشد، زمان شارژ طولانی تری مورد نیاز است) به جز اینکه با فناوری شارژ سریع همراه است.
- به طور معقول و قابل قبولی هزینه بالایی دارد.
- پاور بانک های اصلی قبل از عرضه به بازار چندین بار مورد آزمایش قرار می گیرند.
- 6تمام پاور بانک های اصلی با ۶ماه تا 1 سال گارانتی ارائه می شود.
- در پاور بانک ها از بهترین باتری ها استفاده می شود.
- متریال ساخت پاور بانک های اصلی با کیفیت و با دوام است.
- پاوربانک های اصلی در برابر شارژ بیش از حد، اتصال کوتاه و دشارژ محافظت می کنند.
- گزینه های شارژ کم در پاوربانک های اصلی موجود است.
- در پایان پاور بانک اصلی را از فروشگاه های معتبر و سرشناس تهیه کنید.