تاریخ: شهریور 20, 1401 دیدگاه: بدون دیدگاه

دلایل انفجار باتری گوشی همراه

دلایل انفجار باتری گوشی همراه

چگونه باتری  یک تلفن همراه منفجر شود؟  کدام تلفن های همراه واقعاً می توانند تحت تأثیر قرار گیرند؟ آیا تا به حال این را از خود پرسیده اید؟ ما در این مقاله دلایل انفجار باتری گوشی همراه را توضیح می دهیم و همچنین داستان های مربوط به باتری های قابل شارژ را نیز برای شما بیان می کنیم .

باتری ها، به خصوص باتری های گوشی های هوشمند منفجر می شوند. اما این فقط گلکسی نوت 7 سامسونگ نیست که تحت انفجار قرار گرفته است، آیفون 7 نیز در جیب شلوار یا به سادگی در حین حمل و نقل و استفاده منفجر شده است.LG G3، OnePlus One، Galaxy 7 و نوت‌بوک‌هایی مانند Acer Aspire نیز نمونه های دیگری از گوشی های همراه هستند که منفجر شده اند.

اما چرا باتری ها منفجر می شوند؟ و چگونه می توانید از آن جلوگیری کنید؟ خوشبختانه، به ندرت اتفاق می افتد که باتری منفجر شود ، اما همیشه ممکن است اتفاق بیفتد. تمام باتری های لیتیوم یونی تحت انفجار قرار می گیرند. آنها نه تنها در تلفن های همراه و تبلت ها، بلکه در دوربین ها، اتومبیل ها و هواپیماها نیز یافت می شوند. آنها میلیونی تولید می شوند و بی ضرر نیستند. اگر باتری یونی در معرض یک اتصال کوتاه در داخل  یا گرمای بیش از حد از بیرون وجود داشته باشد، ممکن است آتش بگیرند یا حتی منفجر شوند.

دلایل انفجار باتری گوشی همراه-moboniaz.com

۸ دلیل انفجار باتری تلفن همراه

دلایل زیادی برای منفجر شدن تلفن همراه در هر برند و مدلی  وجود دارد.

دلایل انفجار باتری گوشی همراه بسیار ساده است:باتری‌های تلفن‌های همراه و مانند آن‌ها قرار است کوچک‌تر، صاف‌تر و قدرتمندتر باشند. اما این فناوری در مطابقت با خواسته‌های تولیدکنندگان با مشکلاتی مواجه است و باتری‌ها روز به روز حساس‌تر می‌شوند. حتی کوچکترین تأثیرات خارجی می تواند باعث انفجار تلفن همراه شود . دلایل عبارتند از:

ساختار معیوب:

اگر عایق خیلی کم باشد و سلول ها خیلی به هم نزدیک باشند.

عدم دقت در ساخت:

اجزای باتری ها کوچکتر و کوچکتر می شوند، دقت باید هنگام مونتاژ بسیار دقیق باشد.

کثیفی:

کوچکترین ذرات مانند ذرات گرد و غبار که در حین تولید وارد باتری می شوند می توانند باعث اتصال کوتاه شوند.

قطعات الکترونیکی معیوب:

در طول فرآیند شارژ نباید فشار زیادی به باتری وارد کنند.

گرما:

در دماهای بالا جداکننده کاتد و آند می تواند ذوب شود و باعث اتصال کوتاه شود.

تاثیر ضربه:

فرورفتگی جدی در باتری، به عنوان مثال به دلیل سقوط دستگاه، ساختار باتری را از بین می برد و ممکن است سبب انفجار باتری شود

اتصال کوتاه :

اگر باتری از بیرون اتصال کوتاه داشته باشد، جریان های یکسان سازی می تواند منجر به گرما و آتش سوزی در داخل شود.

استفاده از فست شارژرها:

هرچه شارژ سریعتر باشد، فشار وارده بر باتری بیشتر می شود. در صورت وجود ایرادات اضافی، تلفن همراه هنگام شارژ می تواند منفجر شود.

۸ دلیل انفجار باتری تلفن همراه -moboniaz.com

چگونه از انفجار تلفن همراه جلوگیری کنیم

اول از همه، با وجود حوادث گزارش شده، انفجار باتری ها یک اتفاق بسیار نادر است و خطر داغ شدن بیش از حد باتری و ایجاد آتش سوزی یا انفجار بسیار کمتر از آن چیزی است که فکر می کنید. زیرا این کاملا طبیعی است که گوشی هوشمند شما هر از چند گاهی داغتر شود.

اثر متقابل عملکرد سخت افزار و منبع تغذیه انرژی تولید می کند که هر از گاهی به صورت گرمازایی نیز آزاد می شود. اگر این اتفاق در هنگام شارژ یا زمانی که فشار زیادی به دستگاه خود وارد می‌کنید (مثلاً هنگام انجام یک بازی تلفن همراه همیشه) رخ می‌دهد، ایجاد گرما نسبتاً بی‌ضرر است.

اگر همچنان می‌خواهید خطر گرما را برای باتری خود گوشی خود را همیشه در محیط باز شارژ کنید تا هوای کافی دریافت کند و بیش از حد گرم نشود. این به این معنی است که برای مثال نباید آن را در شب زیر بالش خود شارژ کنید، زیرا ممکن است باعث داغ شدن سریعتر آن شود که در بدترین حالت ممکن است منجر به انفجار باتری شود.

در صورت افتادن گوشی، باتری را برای آسیب خارجی بررسی کنید. اگر باتری خراب است، باید یا خودتان آن را تعویض کنید یا آن را تعویض کنید، در غیر این صورت این آسیب می تواند منجر به انفجار باتری شود.

اگر به دلیل اینکه به هر حال در خانه هستید، نیازی به شارژ سریع گوشی هوشمند خود ندارید، به جای شارژر سریع از شارژر معمولی استفاده کنید. یک شارژر معمولی فشار کمتری به باتری شما وارد می کند. نکته ای که احتمالا بدیهی ترین نکته است این است که به درستی از باتری تلفن همراه خود مراقبت کنید.

چگونه از انفجار تلفن همراه جلوگیری کنیم-moboniaz.com

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای